Om larm-online

Grundades 2013 som registrerad firma POPPO och larm-online.se är en ”drop-off” till sidan poppo.se

Larm-online.se vill få till en förändring i tänket om konsumentprodukter, målsättningen är att sälja till ett så lågt pris som möjligt och ändå ha en produkt som är billig, nyskapande och fungerar i dagens livsstil.

Marknaden idag är full med dyra och avancerade produkter med bra och ibland mindre bra kvalitet och som tyvärr i många fall gör dig besviken som köpare då du inser att du har betalt ett överpris för produkten av olika anledningar, förutom att du betalar för produkten betalar du även för varumärket, dyra lokalkostnader, personalens löner och i slutänden är det du som köpare som betalar ett överpris för produkten för att täcka kostnaderna.

Larm-online vill sälja högkvalitativa produkter till ett så lågt pris som möjligt vilket gör att du inte känner dig lurad av priset och kvalitén. Detta görs genom att köpa in produkter från samma fabriker där dom stora ”hajarna” köper sina men Larm-online.se betalar inte för etiketten med det kända varumärket, dyra lagerkostnader m m. dvs samma produkter men till ett lägre pris.

Larm-online kommer att sälja produkter som gör din vardag lite lättare, roligare och med top kvalitet, dessutom till ett så lågt pris som möjligt.

Larm-online  kommer att sälja produkter så som larm, bilkameror, powerbanks, bluetooth produker alltid till lågt pris och hög kvalitet.

AFFÄRSIDE

Larm-online fokuserar på att sälja teknik med både funktion och form, okomplicerade produkter som är lätta att förstå sig på och använda.

VÄREGRUND

Starkt kundfokus
Ärlighet mot Er som kunder